Copyright © 2016 COSMEL

COSMEL d.o.o.

je osnovan 1990. godine na temeljima višegodišnjeg iskustva u proizvodnji i razvoju kozmetičkih preparata.

STRUČNOST

Znanja stečena na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije i primjena organske kemije u kozmetologiji, rad i specijalizacija u vrhunskim kozmetičkim tvrtkama, bila su poticaj za kreiranje i proizvodnju prirodne organske dermokozmetike.

KVALITETA - EKOLOŠKI PRISTUP 

Proizvodi kontinuirano slijede nova tehnološka, kozmetološka i dermatološka saznanja, tako da su uvijek jedan korak ispred , na zadovoljstvo vjernih korisnika. Stroge norme odabira prirodnih aktivnih tvari ORGANSKIH HLADNO PREŠANIH ULJA, BILJNIH EKSTRAKATA, ČISTIH ETERIČNIH ULJA i VRHUNSKIH EKO SASTOJAKA koji su bez GMO-a, bez petrokemikalija, bez umjetnih konzervansa, bez parabena, bez toksina, bez umjetnih boja i mirisa, nisu testirani na životinjama, sadrže prirodne tvari visoke bio-razgradivosti, EKO ambalažu i time garantiraju prirodnost i sigurnost svakog proizvoda. Sirovine dobavljamo od eminentnih proizvođača s certifikatima organskog porijekla i toksikološke čistoće. Prednost pri odabiru sirovina imaju one iz čistog hrvatskog podneblja.

VLASTITI PROIZVODI – INOVACIJE

Svi proizvodi rezultat su vlastitog znanja i tehnologije čiji su postupci zaštićeni mnogobrojnim patentima. Na sajmovima inovacija diljem svijeta mnogi naši proizvodi dobili su niz prestižnih nagrada.

Melita Pavlek- Moćan

mag.ing.chem.ing.

autor preparata i voditelj proizvodnje

KATALOG